Γκερντ Μίλερ / Ο Μέσι αποχαιρέτησε τον Γκερντ Μίλερ (photo) - Διεθνή ... / Θλίψη για τους φιλάθλους σε όλον τον κόσμο, καθώς έφυγε από τη ζωή ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο γερμανός.

Γκερντ Μίλερ / Ο Μέσι αποχαιρέτησε τον Γκερντ Μίλερ (photo) - Διεθνή ... / Θλίψη για τους φιλάθλους σε όλον τον κόσμο, καθώς έφυγε από τη ζωή ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο γερμανός.. Πάθενε ο θρύλος της μπάγερν και της γερμανίας. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Πιο φτωχό φαντάζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο από το απόγευμα της κυριακής (15/8/2021) καθώς ο γκερντ μίλερ ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων. Ο μίλερ πέτυχε 566 γκολ σε 607 αγώνες με τους βαυαρούς και 68 σε 62 ματς με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ο θρύλος των μπάγερν μονάχου και εθνικής γερμανίας, γκερντ μίλερ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών!

Θλίψη για τους φιλάθλους σε όλον τον κόσμο, καθώς έφυγε από τη ζωή ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο γερμανός. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες. Ο θρύλος των μπάγερν μονάχου και εθνικής γερμανίας, γκερντ μίλερ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών! Την είδηση γνωστοποίησε η μπάγερν μονάχου, στην οποία είχε περάσει ο όλη σχεδόν την καριέρα του ο σπουδαίος γερμανός επιθετικός.

Γκερντ Μίλερ: Ο «Bomber» που δεν θα περάσει ποτέ στη λήθη ...
Γκερντ Μίλερ: Ο «Bomber» που δεν θα περάσει ποτέ στη λήθη ... from i1.prth.gr
Ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Πιο φτωχό φαντάζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο από το απόγευμα της κυριακής (15/8/2021) καθώς ο γκερντ μίλερ ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων. Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η ομάδα, με. Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. Ο μίλερ πέτυχε 566 γκολ σε 607 αγώνες με τους βαυαρούς και 68 σε 62 ματς με την εθνική ομάδα της χώρας του. O θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας και η μπάγερν φώτισε το βράδυ της κυριακής (15/8) την 'allianz arena' προς τιμήν του. Ο γκερντ μύλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες. Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου. Στην bundesliga, σημείωσε 365 γκολ σε 427 αγώνες (όλους με τη μπάγερν) και είναι ο κoρυφαίος σκόρερ όλων των εποχών. Ενας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ μίλερ, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας. Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς, ενώ είχε και δύο τρόπαια με την εθνική ομάδα. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες κινήσεις. Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Ο γκερντ μίλερ άφησε την τελευταία του πνοή την κυριακή (15/8) σε ηλικία 75 ετών, σκορπίζοντας σε θλίψη το γερμανικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Πέθανε στα 75 του ο θρυλικός γκερντ μίλερ. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο καλύτερος γερμανός επιθετικός και ένας από τους καλύτερους της ευρώπης, με ρεκόρ ενός γκολ ανά. Πάθενε ο θρύλος της μπάγερν και της γερμανίας. O θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας.

Ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο. Ο γκερντ μίλερ έθεσε τα ρεκόρ που κατέρριψαν μόνο μέσι και λεβαντόβσκι. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945. Θλίψη για τους φιλάθλους σε όλον τον κόσμο, καθώς έφυγε από τη ζωή ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο γερμανός.

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Πέθανε ο θρυλικός Γκερντ ...
Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Πέθανε ο θρυλικός Γκερντ ... from onsports.bbend.net
Θλίψη για τους φιλάθλους σε όλον τον κόσμο, καθώς έφυγε από τη ζωή ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο γερμανός. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Ενας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ μίλερ, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας. Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής «μέσα στο κουτί», καθώς ελάχιστες ήταν. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες. Ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Ο γκερντ μίλερ άφησε την τελευταία του πνοή την κυριακή (15/8) σε ηλικία 75 ετών, σκορπίζοντας σε θλίψη το γερμανικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η ομάδα, με.

Ο θρύλος των μπάγερν μονάχου και εθνικής γερμανίας, γκερντ μίλερ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών! Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ. Ο σπουδαίος γκερντ μίλερ, το βομβαρδιστικό του 1970, που εθεωρείτο ίσως ο κορυφαίος επιθετικός που πέρασε από τα ευρωπαϊκά γήπεδα δεν υπάρχει πια. Ενας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ μίλερ, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας. Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν μονάχου. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες κινήσεις. Ο γερμανός φορ, που ήταν συνυφασμένος. Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. Θλίψη για τους φιλάθλους σε όλον τον κόσμο, καθώς έφυγε από τη ζωή ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο γερμανός. Ο μίλερ πέτυχε 566 γκολ σε 607 αγώνες με τους βαυαρούς και 68 σε 62 ματς με την εθνική ομάδα της χώρας του. Στην bundesliga, σημείωσε 365 γκολ σε 427 αγώνες (όλους με τη μπάγερν) και είναι ο κoρυφαίος σκόρερ όλων των εποχών. Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου.

Ο θρύλος των μπάγερν μονάχου και εθνικής γερμανίας, γκερντ μίλερ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών! Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν μονάχου. Ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Ο μίλερ πέτυχε 566 γκολ σε 607 αγώνες με τους βαυαρούς και 68 σε 62 ματς με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ο γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών και σκόρπισε θλίψη στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα και όχι μόνο, έχοντας αποτελέσει έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών.

Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» στα 75 του ο ...
Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» στα 75 του ο ... from www.aerasnews.gr
Γκερντ μίλερ ο θρύλος ο μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου 1945, στην πόλη νέρντιγκεν. Ο μίλερ πέτυχε 566 γκολ σε 607 αγώνες με τους βαυαρούς και 68 σε 62 ματς με την εθνική ομάδα της χώρας του. Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο θρύλος ποδοσφαίρου γκερντ μίλερ. Την είδηση για το θάνατο του γκερτ μίλερ μετεδωσε πρώτη η μπάγερν μονάχου. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες κινήσεις. Ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 15:06. Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν μονάχου.

O θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας.

Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. Πάθενε ο θρύλος της μπάγερν και της γερμανίας. Ο θρύλος των μπάγερν μονάχου και εθνικής γερμανίας, γκερντ μίλερ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών! Ο μίλερ πέτυχε 566 γκολ σε 607 αγώνες με τους βαυαρούς και 68 σε 62 ματς με την εθνική ομάδα της χώρας του. Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν μονάχου. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Πέθανε στα 75 του ο θρυλικός γκερντ μίλερ. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες κινήσεις. «ο μοχάμεντ άλι των γηπέδων» που εκτόξευσε τη γερμανία! Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Γκερντ μίλερ ο θρύλος ο μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου 1945, στην πόλη νέρντιγκεν. Ενας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ μίλερ, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας.